Мед Атлант

У ДТП на Франківщині травмувалися 8 осіб – один із водіїв був п’яним

Дорожньо-транспортні пригоди стались вчора, 25 лютого у Рогатинському, Надвірнянському районах та Калуші.

Так, вчора о 04:00 в с. Воронів, що на Рогатинщині 29-річний мешканець Івано-Франківська на «Ауді» не справився з керуванням та в’їхав в автомобіль «КІА», що стояв на узбіччі, повідомили у пресслужбі обласної поліції.

Внаслідок ДТП травмувався водій автівки «КІА», його 21-літній пасажир, що стояли неподалік автівки. Крім того, у салоні автомобіля знаходилась ще дві пасажирки, які також отримали травми. Усі потерпілі є мешканцями Полтавщини. Постраждалих госпіталізували до Рогатинської центральної районної лікарні з травмами.

Окрім того, пізніше до лікувального закладу за допомого звернувся й водій автомобіля «Ауді». Водій «КІА»- тверезий. Водій «Ауді» за даними освідчення знаходився в стані алкогольного сп’яніння (1,96 проміле).

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ.

Ще одна аварія трапилася близько 15:10 в м. Калуші.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 31-річний місцевий мешканець на «ДЕО Ланос» на вулиці Євшана – Європейська – Незалежності не дотримався правил дорожнього руху здійснив переїзд перехрестя на червоне світло світлофора, внаслідок чого зіткнувся з автомобілем «Пежо 307», під керуванням 50-річного мешканця району, – інформують у поліції.

Водії – тверезі. Внаслідок ДТП вони обоє травмувалися.

Аварія, у якій травмувався пішохід, трапилася в Надвірнянському районі. 75-річний мешканець Надвірнянського району на тракторі «Т-40» рухався заднім ходом та збив 33-річного мешканця району.

Внаслідок аварії пішохід отримав перелом кісток тазу.

За фактами вище вказаних ДТП розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Правоохоронці закликають водіїв не порушувати Правила дорожнього руху, і найголовніше – не сідати за кермо у нетверезому стані та не наражати на небезпеку своє життя та інших учасників дорожнього рух

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...