Мед Атлант

Волонтерка виклала відео конфлікту з молодиками, які в’їхали в огорожу табору для бійців АТО на Косівщині

Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі на 20 квітня. Автомобіль влетів в огорожу Реабілітаційно-відпочинкового табору для бійців АТО “З любов’ю в серці”, що в Розтоках на Косівщині.

Волонтерка Тетяна Костинюк розповіла в мережі деталі інциденту:

В неділю 19-го квітня в світлий день Воскресіння Господнього близько 23.30 ми почули страшенний гуркіт на вулиці. Вибігли за ворота і побачили автомобіль, який влетів у паркан Реабілітаційно-відпочинковий табір для бійців АТО “З любов’ю в серці” та двох молодиків, які ходили навколо нього, оцінюючи стан машини. В автомобілі сиділа третя особа жіночої статі. За декілька хвилин на місце ДТП під‘їхав ще один автомобіль, водій якого, судячи з поведінки, був товаришем цих трьох. Очевидно було, що молоді люди перебувають у стані алкогольного сп’яніння, наполягали не викликати поліцію. Однак, почувши, що поліцію викликано сіли в автомобіль, який прибув, і повернулися на місце події хвилин через двадцять з “групою підтримки”.

Вона також додала:

Що було далі Ви зможете побачити на відео. З тривалої відеофіксації всього, що відбувалося, пропонуємо вашій увазі найактивніші моменти. Відео, звичайно, не передає й близько всього того “трешняку”, який мав місце, але його більш ніж достатньо.

Повну версії відео можна подивитися на сторінці волонтерки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...