Мед Атлант

Прикарпатські поліцейські розслідують ДТП, у яких постраждали декілька дорослих і неповнолітній

Аварії з потерпілими сталися у Микуличині і Богородчанах. Слідчими Івано-Франківщини розпочато кримінальне провадження і встановлюються всі обставини.

Зокрема 1 червня о 04:25 сталася ДТП у с. Микуличин, що відноситься до Яремчанської міськради. Поліцейські з’ясували, що 35-річний водій Opel Astra не впорався з керуванням і з’їхав в кювет. Після цього автівка перекинулася. Через аварію 47-річний пасажир легковика, мешканець Івано-Франківськ, отримав тілесні ушкодження і доставлений у медзаклад. Правоохоронці встановили, що водій, місцевий мешканець, керував автомобілем напідпитку.

Того ж дня о 14:25 трапилася ДТП у смт. Богородчани. Там зіткнулися автомобіль ВАЗ 2108 і скутер Honda Dio. Встановлено, що 30-річний водій автомобіля відчинив дверцята, а 44-річна водійка скутера під час роз’їзду врізалася у них. Внаслідок аварії постраждали водійка і її 12-річний пасажир, йдеться про місцевих мешканців. Транспортні засоби вилучено.

За фактом аварій відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Досудове розслідування триває.

Наголошуємо, що кожному учаснику дорожнього руху необхідно дотримуватися ПДР, адже йдеться про ваше життя і здоров`я.

Не сідайте за кермо у нетверезому стані, бо час реакції водія після прийняття алкоголю зростає. Під впливом алкоголю порушується координація руху рук і ніг, втрачається здатність окомірного визначення відстані, з’являються безтурботність, зайва самовпевненість. Нетверезий водій неправильно сприймає навколишнє оточення, у нього притупляються почуття і звужується оглядовість.

Читайте також: У Ямниці авто в’їхало у бетонний стовп: водій у важкому стані. ФОТО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...