Мед Атлант

Один з дворів Франківська прикрасять нові мурали

Проєкт Пара муралів “Декорації міста” від ГО “Три двори” став переможцем програми Малі Ґранти Теплого Міста і мав бути реалізованим ще протягом квітня. Однак, пандемія коронавірусу і спровокований нею карантин внесли у ці плани свої корективи і реалізацію проекту довелося відкласти.

Тепер автори проєкту оголосили конкурс ескізів на створення муралу в проїзді за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 55.

Вимоги:

1. Мурал має включати в себе два стінописи – на обох стінах проїзду (розмір кожної стіни – 12,6 х 3 м.), під аркою – які мають створювати цілісну картину.

2. Стінописи мають представляти собою цікавий оптимістичний малюнок з поєднанням національних мотивів, старого Станіславова або абстракції.

3. Автори ескізу повинні бути спроможними до 23 серпня втілити свій ескіз в готовий мурал “під ключ”, не виходячи за рамки кошторису проекту.

Кошторис проекту складає 30 000 грн, з яких 20 000 грн – фінансування з проекту Малі Ґранти Теплого Міста, а 10 000 – спільнокошт жителів будинку вул. Незалежності, 55.

Ескізи муралу разом з інформацією про команду художників приймаються на електронну адресу [email protected] до 31 липня 2020 року включно. Один художник може подати кілька ескізів. Про результат буде повідомлено на сторінці ГО “Три двори“.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...