Мед Атлант

У ДТП на Франківщині травмувалися четверо людей – один із водіїв був п’яним

Дорожньо-транспортні пригоди із потерпілими трапились на Тлумаччинні та Коломийщині. Слідчими розпочаті кримінальні провадження і з’ясовуються всі обставини.

26 липня близько 11 години на автодорозі державного значення Н-18 сполученням «Івано-Франківськ- Тернопіль» між селами Олешів та Антонівка трапилася ДТП з двома легковиками, інформує пресслужба обласної поліції.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 41-річний водій автомобіля «Хундай Сантафе», під час здійснення обгону попутного транспортного засобу виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Фольсваген Пасат», під керуванням 32-річного мешканця Тернопільської області.

У результаті аварії до лікувального закладу госпіталізовано водія та пасажирку «Фольсваген Пасат».

У обох керманичів взято кров на аналіз, щодо стану алкогольного сп’яніння.

Фото: frankivskgram.

Ще одна аварія трапилась того ж дня, в смт. Старий Гвіздець, що в Коломийському районі 29-річний мешканець району керуючи автомобілем “Мазда 3” не впорався із керуванням і допустив зіткнення з електроопорою.

В результаті аварії керманича та пасажира з травмами доставлено в Коломийської ЦРЛ.

Водій автівки відмовився від проходження тесту на стан алкогольного сп’яніння. На нього складено протокол за ст. 130 КУпАП. За фактами ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Триває досудове розслідування.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...