Мед Атлант

4 переваги вживання органічних пюре Gerber Organic для немовлят

Зараз можна спостерігати моду на все органічне. Люди активно скуповують фермерські сири, ласують овочами з городу та домашньою курочкою. І хоча таке харчування зараз в тренді, воно справді є корисним. Дорослим не можна забувати і про меню немовлят, адже органічна їжа потрібна їм для здорового зростання та активного розвитку.

Якщо розглядати, як приклад, органічні пюре Gerber, то це пюре з овочів, вирощених на спеціальних фермерських господарствах без використання синтетичних добрив та пестицидів, без ГМО та інших сторонніх домішок.

Про переваги такого дитячого харчування ми запитали в експертів Клубу турботливих матусь “Нестле Бебі”, і ось що дізналися.

Безпека споживання

Відсутність хімічних складників робить вживання пюре та каш безпечним. Адже токсини, що містяться у пестицидах, здатні викликати багато проблем зі здоров’ям. А таким добривом, на жаль, користується більшість постачальників овочів та фруктів.

Та Gerber у цьому переліку немає. Органічна їжа власного виробництва містить на 95% менше хімікатів, ніж неорганічна з інших господарств, тому допомагає знизити кількість токсинів, що потрапляють в організм.

Екологічність

Не секрет, що неорганічні продукти кроплять хімічними добривами. І хоча спеціалізовані рослинні добрива не шкодять вочевидь організму, бо змиваються дощем та “зникають” під час обробки на виробництві, повністю безпечним такий продукт не назвеш. Тому баночки дитячого харчування маркують написом Organic, наприклад, фруктово-йогуртне пюре зі злаками тощо.

“Годуючи малюка з 6 місяців пюре з лінійки Gerber Organic, матусі можуть бути впевнені, що в його складі лише стиглі яблука та злаки, що максимально зберегли свої корисні властивості та смак”, — стверджують експерти з дитячого харчування.

Крім яблучних смаколиків, Gerber випускає пюре з манго та груш.

Гарний фізичний розвиток малюка

За кордоном активно тестують органічну продукцію, її засвоєння дитячим організмом та вплив на розвиток. Одним із таких досліджень у Штатах було виявлено, що дітки, які харчувалися виключно органічними овочами та кашами зі злаків, мають менше проблем зі здоров’ям, а саме легенями та шкірними висипами.

Це смачніше

Скільки б не проводили дослідів з готовими пюре та кашами для малят, органічні пюре Gerber Organic просто смачніші. Вирощені в природних умовах, без хімії, овочі та фрукти зберігають оригінальний смак та аромат, що подобається маленьким дітям, які поки що були знайомі лише з маминим молоком.

Детальніше про секрети якості та виробництва органічних продуктів бренду Gerber читайте у блозі nestlebaby.com.ua.

Отже, деякі батьки обирають органіку через екологічність. Інші керуються доводом, що органічне харчування смачніше.

Але найважливіше для малюка — це збалансована дієта. Пропонуючи дитині змалечку здорову їжу (органічну чи ні) батьки закладають фундамент для звички здорового харчування на все життя.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...