Мед Атлант

В Білоберізькій територіальній громаді відкрито поліцейську станцію

На запрошення голови Білоберізької територіальної громади Дмитра Іванюка сьогодні голова райдержадміністрації Василь Бровчук узяв участь в урочистостях з відкриття поліцейської станції в селі Устеріки.

На захід також були запрошені голова районної ради Юрій Філипчук, начальник Верховинського відділення поліції Богдан Сокол, голова Зеленської сільської територіальної громади Володимир Феркаляк, старости сіл Білоберізької територіальної громади, депутати та працівники громади .
Відкрили поліцейську станцію в новому приміщені де невдовзі буде розміщений офіс виконавчого апарату сільської ради. Керівником установи став офіцер національної поліції Мегедин Мирослав. Після символічного перерізання стрічки посадовцями отець Петро, настоятель церкви Вознесіння Господнього, здійснив чин освячення приміщення та поблагословив офіцера поліції і побажав гідно нести службу працюючи на благо громади.
До слова був запрошений голова РДА Василь Бровчук, який у своєму виступі закцентував увагу на важливості відкриття даної станції на теренах громади.
Сучасна Поліцейська станція відкрита в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади». Даний проєкт вже успішно впроваджується на території України та Прикарпаття зокрема. Все це стало можливим завдяки спільним зусиллям та співпраці органів влади, територіальної громади та підрозділів Національної поліції Івано-Франківщини. Переконаний, що для жителів громади такий підрозділ стане надійною опорою, пов’язаною із забезпеченням публічної безпеки й порядку. Що важливо, відтепер поліцейський офіцер громади протягом 24 годин на добу та семи днів на тиждень буде знаходитись на території громади, оскільки і основне гасло сучасного «шерифа» – Я тут живу та працюю, – зазначив Василь Петрович.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...