Мед Атлант

Інвалідні коляски

Життя пацієнта з обмеженими фізичними здібностями вимагає додаткового забезпечення, яке допомагає людині в досягненні належної міри комфорту. Пересування часто стає для пацієнтівн екомфортним і проблематичним. Щоб полегшити цю функцію, можна купити інвалідну коляску або крісло-каталку. Сучасний ринок реабілітаційного обладнання пропонує величезний вибір подібних пристосувань, і наша професійна мережа ортопедичних салонів не виняток.

Що може запропонувати мережа салонів Ортомедіка нашим клієнтам? Які види реабілітаційних пристосувань для інвалідів існують? Як правильно вибрати і купити інвалідну коляску? Про це ми поговори модалі.

Які види інвалідних колясок існують?

Інвалідні коляски бувають двох стандартних видів: механічні і з електронним приводом. Механічні інвалідні коляски більш доступні в ціні, але менш практичні у використанні (вимагають певних фізичних зусиль). Можуть управлятися користувачем самостійно або за допомогою асистента. Електричні інвалідні коляски дорожчі, зате при їх застосуванні від пацієнта не потрібно додаткових зусиль. Пристрої управляються за рахунок спеціального пульта управління.

Також існують коляски активного типу. Це багато функціональні моделі, які були винайдені для активних людей, що постійно потребують у пересуванні. Окрему групу реабілітаційних пристосувань складають дитячі інвалідні коляски і крісла-каталки з санітарним оснащенням для лежачих пацієнтів і інвалідів.

Основна різниця між інвалідними колясками полягає в наступному:

  1. Тип приводу.
  2. Вид управління.
  3. Особливості конструкції.
  4. Чи є додаткові функції.
  5. Чи передбачено санітарне оснащення.

Якщови вирішили купити інвалідну коляску – необхідно оцінювати фізичні здібності користувача. Чи в змозі людина самостійно управляти пристроєм? Тоді ви можете зупинитися на візкуз механічним приводом. У разі, якщо пацієнт ослаблений – краще купити інвалідну коляску з електроприводом.

Асортимент магазину Ортомедіка

У наших ортопедичних салонах представлений великий вибір реабілітаційного обладнання, в тому числі і інвалідні коляски. Ви можете попередньо ознайомитися з нашим асортиментом на сайті інтернет-магазину. У фізичних салонах вам нададуть докладну консультацію, а при оформленні онлайн-замовлення проконсультують по телефону.

У нас ви можете купити такі види інвалідних колясок:

  1. Механічні.
  2. З електроприводом.
  3. Крісла-каталки.
  4. Коляски активного типу.
  5. Дитячі інвалідні коляски.

При підборі пристрою дуже важливо правильно підібрати коляску, щоб вона підходила під фізіологічні параметри користувача. При виборі важливі такі критерії, як:

  • ширина сидіння;
  • тип підлокітників;
  • тип підніжок;
  • висота сидіння від підлоги;
  • глибина сидіння;
  • максимально допустиме навантаження;
  • висота спинки і можливість її регулювання;
  • наявність підголівника.

Також звертайте увагу на матеріал конструкції. Зазвичай коляски виробляються з алюмінію або сталі. Бувають коляски полегшеного типу і посилені моделі для користувачів з підвищеною масою тіла.

Якщо правильно підібрати коляску, з огляду на всі вище перераховані критерії, ви забезпечите користувачеві максимальний комфорт і зручність. Менеджери наших магазинів з радістю допоможуть вам вибрати необхідну модель інвалідного візка і нададуть вам всю детальну інформацію.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...