Мед Атлант

Комп’ютер чи ноутбук для ігор: що обрати

Затяті гравці приділяють багато часу своєму захопленню. Техніка, орієнтована на взаємодію з графікою, потребує значних потужностей і своєчасного встановлення сучасного “заліза”. У прагненні актуалізувати комп’ютер чи ноутбук перед геймерами постає питання, що ж буде зручнішим? 

За відповіддю ми звернулися до експертів торговельної мережі Eldorado. Вони розповіли, на що звернути увагу передусім.

Переваги ігрових ноутбуків

Майже кожен бренд презентує ігрові моделі ноутбуків із просунутими відеоадаптерами й потужними процесорами. Наприклад, Asus ноутбук у сегменті від 20 тисяч гривень дарує безліч задоволення від гри. Навіть на середніх чи високих налаштуваннях графіки розважальні сервіси працюватимуть коректно.

Важливим моментом для власників лептопа стане його мобільність, ця перевага виручить у більшості ситуацій:

  • у подорожі. Легкий і компактний ноутбук можна використовувати в дорозі, готелі, навіть на вулиці;
  • у маленькій кімнаті. Малогабаритні квартири прикрашає сучасна техніка, яка потребує мінімум місця;
  • в офісі. Працювати вдома чи на робочому місці буде зручно, ви навіть зможете розважитись на перерві.

Ігрові ноутбуки зазвичай мають достатній запас автономності, щоб забезпечити власника доступом до мережі, файлів чи програм силами власної батареї.

 

Чим комп’ютер кращий

Стаціонарний системний блок з монітором – гарне рішення для геймера. Ви можете оснастити його за власними потребами, віддавши перевагу найактуальнішому комплектуванню, зокрема:

  • потужному процесору від Intel чи AMD;
  • відеокарті зі значною швидкістю та обсягом пам’яті;
  • швидкісному жорсткому диску;
  • достатньому обсягу оперативної пам’яті;
  • брендованій геймерській периферії;
  • сучасному блоку живлення, яскравому корпусу тощо.

У майбутньому користувач, як схоче, то вдосконалить свій комп’ютер, замінивши той чи інший вузол на сучасніший. Так він завжди насолоджуватиметься найпопулярнішими розвагами. До того ж є можливість використовувати як монітор різні мультимедійні пристрої, наприклад проєктор чи телевізор великої діагоналі.

Оптимальні рішення для геймера

Приставка. Інколи для ігор віддають перевагу геймерським консолям типу Sony PlayStation чи Xbox. Вони створені переважно для віртуальних розваг. Під’єднавши такий пристрій до телевізора, проєктора чи монітора, ви поринете у світ захопливих пригод і динаміки.

Комп’ютер. Він має достатній запас потужності для ігор, проте це більш універсальний пристрій, тож або ви збираєте саме ігровий варіант, або змушені миритись із браком продуктивності у відтворенні графіки.

Ноутбуки. Ігрові модифікації, особливо мобільні й компактні, дають змогу грати будь-де, проте їхня вартість і технічні можливості все ж поступаються сучасним системним блокам.

Отже, разом з ігровим наповненням вибір ідеального пристрою залежатиме ще й від другорядних завдань, які ви поставите перед ним. Оберіть мобільність, потужність чи універсальність і насолоджуйтесь відпочинком. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...