Мед Атлант

Автоматизація ресторану покращить його роботу

Ефективність роботи ресторану залежить не тільки від майстерності кухарів, якості продуктів та компетентності обслуговуючого персоналу, в першу чергу офіціантів і барменів. Найважливішим моментом є організація процесу, тобто аналіз поточних даних, виявлення проблем та оперативне їх усунення. Для цього необхідно було збирати інформацію від кожного відділу (кухня, бар, зал, склад). Але сьогодні можна прискорити та спростити процеси управління, а також обслуговування відвідувачів.

Комплект для автоматизації закладу громадського харчування

Один з головних напрямків оптимізації закладів громадського харчування – це автоматизація ресторану і все більше власників вибирають цей шлях. Звучить завдання масштабно, насправді процес забирає мінімум зусиль. Необхідно придбати обладнання і підключити до нього структурні підрозділи. У мінімальний комплект обладнання входять:

  • Планшет;
  • Роутер;
  • Принтер.

Якщо ресторан великий, тоді краще купити кілька комплектів. Далі здійснюється налаштування програмного забезпечення і можна приступати до роботи.

Переваги використання терміналу

У цьому інструменті інтегрується вся робота закладу, починаючи від офіціанта і закінчуючи бухгалтерією з керівництвом. Використання терміналів забезпечить:

  • спрощення і прискорення роботи співробітників;
  • оптимізацію та економію витрат;
  • поліпшення взаємодії між працівниками.

Економія витрат здійснюється за всіма проблемними напрямками. Звіти по складу дозволяють контролювати рух продуктів, їх видачу, повернення і списання. А також запобігають можливим розкраданням персоналом.

Жорсткий контроль за співробітниками та оперативна взаємодія з податковою

Здійснюється контроль за робочим часом співробітників, тому простіше застосовувати системи штрафів і заохочень, що також важливо в світлі оптимізації витрат на оплату праці. Звіти формуються відразу ж і дані відправляються в податкову, а це виключає штрафи за не здану вчасно звітність, також є можливість відкоригувати інформацію в разі помилки і це, також допоможе уникнути санкцій. Якщо прийнято рішення автоматизувати заклад, рекомендується пройти за посиланням, на сайті joinposter.com можна проконсультуватися і замовити обладнання.

Відвідувачі чекатимуть менше

Відіб’ється впровадження технології і на обслуговуванні клієнтів, що допоможе скласти їм гарне враження про ресторан, порекомендувати його друзям. Після прийому замовлення, офіціант відразу ж відправляє його на кухню і в бар, тому кухар починає страву готувати, не чекаючи офіціанта, що скорочує час очікування відвідувачем. Також використання термінала, практично виключає помилку офіціанта. Витрати на термінал окупляться швидко і вже зовсім скоро можна буде побачити результат.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...