Реклама

Мед Атлант

Два автомобілі, три автобуси гуманітарки та пічки: допомога з Богородчанщини дісталася лінії фронту

Ще два автомобілі та три автобуси гуманітораної допомоги дісталися до захисників на лінії фронту.

Дякую нашим хлопцям за вручені шеврони, – то подарунки хоч і з військовим гумором, але дуже дорогі для мене. Це шосте доставлене мною авто, одне з яких придбано мною особисто. Тішуся, що усі авто в строю, хоч одне навіть було у боях за Лиман і Ямпіль, – каже голова Богородчанської громади Ростислав Заремба.
Цього разу пригнали авто під Бахмут для Ігоря Перегінця з Дзвиняча з артдивізіону 10-ї ОГШБ. Машину придбали друзі, рідні і допомагла наповнити корисними пакунками Дзвиняцька Об’єднана Територіальна Громада.
Також успішно доставлено авто для Василя Паливоди з 95-ї ОДШБ. Збір коштів, придбання, ремонт авто і доставку організував Федорко Богдан.
Волонтерський центр Народна Самооборона Михайло Михайлюк і усі активісти центру забезпечили доставку трьох вантажних бусів теплих речей, продуктів та засобів гігієни.
Подяка нашим водіям, які доставили усе власним транспортом. Хлопці з ГО Безпека Богородчан виготовили і доставили бійцям такі необхідні зараз 32 пічки та причепи до авто. Не зупиняємося, разом до перемоги! – додав Заремба.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...