Мед Атлант

У Франківську з нагоди Дня Збройних Сил України нагородили військових і волонтерів

Щодня українці вдячні воїнам світла, нашим захисникам за їхню працю та захист. З нагоди Дня Збройних Сил України у Франківську нагородили військових і волонтерів. 

У філармонії сьогодні зібралися захисники та волонтери, щоб почути слова подяки за їхню невтомну роботу. Також військовослужбовці отримали відзнаку “За бойову звитягу”, заохотили й представників авіації.

“У такі складні для держави часи, ми повинні бути разом і бути об’єднаними, тому що наша сила – в нашій єдності. Сьогодні вручили відзнаки нашим захисникам і волонтерам, які невтомно працюють і наближають країну до перемоги. Відзнаки різні.»- зазначила Світлана Онищук.

За словами підполковника Юрія Мухіна, нагород було чимало: і спільні відзнаки голови Івано-Франківської обласної військової адміністрації, і відзнаки волонтерам, і від начальника Гарнізону.

“Найголовніше і найцінніше те, що сьогодні є різні волонтери і дорослі, і маленькі. Дуже приємно, що діти долучаються до цієї справи. Вони донатять, беруть участь у плетінні маскувальних сіток. Це є дуже цінно. Ми говоримо зараз, що нам потрібні дрони, а малеча долучається. І ми таким чином отримуємо певні кошти. Тому ми вдячні всім!”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...