Мед Атлант

Студентка з Коломиї, яку розшукувала поліція, була в хлопця і не розуміє, чому її шукали

На Прикарпатті поліція розшукувала коломиянку Тетяну Мельничук. Про те, що дівчина зникла, повідомили її батьки. Сьогодні вона знайшлася.

Коломиянка навчається на 4-му курсі Педагогічного факультету Прикарпатського університету. Востаннє виходила на зв’язок 21 червня. Того дня вона з подругами пішла святкувати успішну здачу іспиту, після чого й пропала. Сьогодні, 24 червня, Тетяна Мельничук знайшлася – сама прийшла додому. З батьками відмовилася спілкуватися і не захотіла їм щось пояснювати. З дівчиною спілкувалися коломийські правоохоронці, з’ясовуючи обставини.

Начальник Коломийського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Остап Білейчук журналістам МІСТА розповів, що студентка у нормальному стані. Ніяких ознак сп’яніння чи тілесних ушкоджень немає. Дівчина взагалі не розуміє, чому її оголосили у розшук.

“Повідомляє у поліції, що поїхала до свого хлопця в Івано-Франківськ. Телефон розрядився. Сьогодні повернулася додому і пояснює, що проблем  у неї немає. Наголошує, що повнолітня і може бути де захоче сама”, – повідомив Остап Білейчук.

Додамо, в зниклої є дворічна дитина, яку вона залишила на батьків.

Читайте також: Франківські поліцейські знайшли неповнолітнього хлопчика. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...