Мед Атлант

Франківські поліцейські знайшли неповнолітнього хлопчика. ФОТО

Неповнолітнього хлопчика з Галицького району, який зник, розшукали на одній із центральних вулиць Івано-Франківська.

Нагадаємо, юнак зник 20 червня. Батько хлопця звернувся до поліції 23 червня. Відтоді неповнолітнього шукали. Батько пояснив, що син – Ігор Лила, з села поїхав велосипедом до бабусі в Івано-Франківськ. Потім втратив зв’язок з сином. Станом на 13:00 Ігоря Лилу розшукали франківські поліцейські. Про це у Фейсбук написала начальник сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області підполковник поліції Алла Бойчук.

“Неповнолітнього Лилу Ігоря Івановича працівниками ювенальної превенції розшукано по вул. С.Стрільців в місті Івано- Франківську. Дякуємо небайдужим громадянам за надання інформації”, – йдеться у повідомленні Алли Бойчук.

Ігор Лила

Журналістам МІСТА у поліції розповіли, що у хлопчика такий спосіб життя. Додамо, попередньо правоохоронці повідомляли, що неповнолітній неодноразово залишав місце проживання та навчальний заклад, а також, що дитина схильна до жебракування.

Крім того, сьогодні, 24 червня, правоохоронці розшукали студентку, молоду маму з Коломиї. Остання була в хлопця, а про своє місце знаходження не повідомляла батьків, бо телефон розрядився.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...