Мед Атлант

Нетверезого водія, якого захищав від патрульних активіст “Хімік”, у суді визнали винним

18 червня,  в Івано-Франківську по вулиці Мазепи патрульні зупинили Skoda Octavia за порушення ПДР. Захистити водія та пасажирів прийшов відомий франківський активіст “Хімік”. Сьогодні, 2 серпня, у суді водія все-таки визнали винним.

Нагадаємо, нетверезий водій не пред’явив патрульним ні посвідчення водія, ні страхівку. Від освідування також відмовився. Його підтримували та захищали дружина, син, його діти та відомий громадський активіст Михайло Бойчук, знаний у Франківську як “Хімік”.

Водія забрали до міського відділу складати адмінматеріали. Як пізніше з’сували патрульні, власником авто є син, який сидів на пасажирському сидінні. На нього склали протокол за передачу керування нетверезому батькові і протокол за злісну непокору.На нетверого водія склали протоколи за відмову від проходження огляду, злісну непокору та  винесли постанову за керування без документів.

Сьогодні відбувся суд щодо справи нетверезого водія. Справу розглядав суддя Лазарєв. Він визнав чоловіка винним за ст 130 (керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), і ст 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовці). Про це повідомив речник патрульної поліції Микола Гурак, інформує МІСТО.

Читайте також: Суд ухвалив взяти під варту підозрюваного в замаху на підприємця Ігоря Гербіна. ФОТО/ВІДЕО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...