Мед Атлант

В Калуші старший брат, намагаючись “відхилити” молодшого від чарки, побив його до смерті

Два дні тому, 22 жовтня, в Калуші трапилося братовбивство. Намагаючись “відхилити” молодшого брата від чарки, старший брат не розрахував свої сили й побив родича до смерті.

Вчора, 23 жовтня, він заявив до поліції про те, що прокинувся вранці в оселі свого молодшого брата і виявив, що той – мертвий. По приїзді правоохоронців 48-річний чоловік пояснив, що його брат систематично вживав алкогольні напої. Напередодні між ними виник конфлікт. Старший брат, розізлившись на молодшого через його пристрасть до чарки, побив 43-річного калушанина, нанісши йому численні удари руками й ногами по тілу та голові. Після сварки брати лягли спати. Проте, на ранок від отриманих травм молодший брат помер.

В результаті проведення судово-медичної експертизи встановлено, що причиною смерті є набряк та стиснення головного мозку, крововилив під оболонку та речовину головного мозку, закрита черепно-мозкова травма.

У скоєному старший брат зізнався. Підозрюваного у злочині затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєнні вказаного злочину та обрання судом міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...