Мед Атлант

Викинув з машини і побив: у Франківську стався інцидент між таксистом і пасажирами. ВІДЕОСЮЖЕТ

МІСТО писало, що у ніч на 7 листопада у поліцію звернулися пасажири, яких побив і викинув з машини водій таксі. Патрульні приїхали на місце події і побачили жінку, яка сильно плакала, тримаючись за голову.

Інспекторам заявник розповів, що його та знайому побив водій таксі, у якому вони їхали. Це підтвердили свідки, які бачили сам факт побиття. Жінка говорити нічого нехотіла поліцейським, лише голосно плакала, будучи чи то у стані шоку, чи алкогольному сп`янінні. Патрульні викликали на місце медиків, які шпиталізували потерпілу з численними гематомами та забоями – найбільше постраждала голова. Опісля викликали керівництво служби таксі та встановили водія. Поліцейські опитали свідків пригоди. За деякий час на місце прибув і водій таксі. Він не заперечував, що викинув речі з салону автомобіля та витягнув пасажирів, застосовуючи силу. Каже, не хотіли виходити і взагалі, мовляв, жінка розляглася в машині. Пояснює, що пасажири то просили зупинитися, то казали їхати далі. А ще просили сигарети і світили телефоном в очі (Ред. – водію таксі). Таксист показав поліцейським відео з реєстратору свого автомобіля. Як виявилося, чоловік і жінка їхали в таксі на вулицю Юності. По дорозі між ними виник конфлікт. Прибувши до місця призначення, водій таксі різко змінив напрям руху. Проїхавши кількасот метрів, водій грубо викинув з салону пасажирів і багаж, вживаючи при цьому нецензурну лайку й застосовуючи силу. Побиті чоловік і жінка залишились на узбіччі, а водій взяв інших пасажирів і поїхав.

У кінцевому результаті, потерпілі звернулися до міського відділу поліції із заявою про побиття, а водія таксі патрульні передали слідчим.

Більше – у відеосюжеті МІСТА: коментарі від патрульної поліції, відео з реєстраторів інспекторів і пояснення водія-винуватця.

Читайте також: Франківські патрульні зупинили водія “під кайфом”, якого раніше виправдав суд

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...