Мед Атлант

Франківець став жертвою шахраїв, втративши 16 тис грн

До Івано-Франківського відділу поліції напередодні звернувся 32-річний місцевий мешканець та повідомив про те, що його ошукали на 16 000 гривень.

Як з’ясувалося, потерпілий через Інтернет мережу на сайті «Євро-Шрот 10 тисяч » вирішив придбати запчастини до автомобіля. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. Для цього чоловік подзвонив по номеру, який був вказаний на сайті, і замовив собі потрібний товар. Обов’язковою умовою, яку висунув продавець, була передоплата в сумі 16 000 гривень на вказаний номер рахунку, після чого товар буде надіслано через нову пошту.
Чоловік , якого задовольнили такі умови угоди, перерахував кошти, але потрібних запчастин
так і не отримав. Після цього, потерпілий кілька разів намагався зв’язатися з продавцем, але зв’язок з ним був відсутній. Зрозумівши, що його обдурили, чоловік звернулася за допомогу в поліцію.
Відомості за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб-шахраїв та місця їх перебування.

Читайте також: В Івано-Франківську маршрутка наїхала на громадянина Чехії

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...