Мед Атлант

В Івано-Франківську відкрили сервісний центр МВС з буккросингом і дитячими іграшками. ФОТО

У понеділок, 18 грудня, в Івано-Франківську відкрили новий сервісний центр Міністерства внутрішніх справ. Він знаходиться на вулиці Коновальця, 433.

У Центрі надаватимуть послуги із реєстрації та перереєстрації авто, видачі та обміну посвідчень водія, довідок про несудимість та інше.

Основними перевагами нового сервісного центру МВС називають сучасні технології, систему “прозорих кабінетів”, буккросинг* та дитячий куточок для зручності громадян.

Крім того, є електронний термінал, де людина може подивитися перелік послуг і ціни. Також є планшет для оцінки роботи адміністраторів. Всього їх, до слова, у новому сервісному центрі — 13. Усім до 30 років, раніше вони в системі органів МВС не працювали.

Графік роботи нового сервісного центру МВС на Коновальця, 443: Неділя, понеділок – вихідні; Вівторок – П’ятниця – з 9:00 до 18:00; Субота – з 9:00 до 16:45.

Працюють без перерви. Однак напередодні святкових днів робочий час зменшується на одну годину.

За словами в.о. заступника начальника Головного сервісного центру МВС Артема Коробки, це – 49-ий оновлений Центр.

Тепер людині не треба бігати з кабінету в кабінет, вона отримує послугу в одному місці. Посвідчення водія можна зробити за 30 хвилин, зареєструвати авто – за дві години, – зауважив він.

Він додав, що на Франківищні – це перший подібний Центр.

Начальник ГУНП в області Віктор Шкутов впевнений, новий сервісний центр буде зручним для громадян.

* Буккроссинг — це процес звільнення книг. Людина, прочитавши книгу, залишає (“звільняє”) її у громадському місці (парк, кафе, поїзд, станція метро), для того, щоб інша, випадкова, людина могла цю книгу знайти та прочитати; та у свою чергу повинна повторити процес.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...