Мед Атлант

Село на Франківщині потрапило до фіналу конкурсу “Неймовірні села України”

Село Крилос Галицького району потрапило у фінал  Всеукраїнського конкурсу “Неймовірні села України 2018”.

Проект створений задля сприяння взаємодії дрібного і середнього бізнесу, а також органів державного управління на селі для розвитку сільських територій та громад, популяризації життя в селі, інформують в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Призовий фонд конкурсу становить 150 тисяч гривень. Переможцю дадуть 100 тисяч гривень, а між тими селами, що посядуть друге та третє місця поділять порівну 50 тисяч.

Також представник села-переможця отримає унікальну можливість від проекту: відвідати восени Німеччину з метою обміну досвідом щодо розвитку державного управління та коопераційного самоврядування у Німеччині. Крім того, одне з 10-ти сіл-фіналістів отримає у подарунок від Посольства Нідерландів клумбу з тюльпанів, що дозволить селу стати ще привабливішим.

Проект організовано онлайн-ресурсом AgroPortal.ua за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, асоціації “Український клуб аграрного бізнесу” (УКАБ), Посольства Франції в Україні, Посольства Королівства Нідерланди в Україні, проекту “Німецько-український агрополітичний діалог”, компанії “Бейкер Тіллі Україна”, Асоціації об’єднаних територіальних громад України, Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад.

Читайте також: Проект очільника прикарпатського села лідирує в голосуванні національного телепроекту “Нові Лідери”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...