Мед Атлант

Франківця, який неодноразово обкрадав людей, посадили під домашній арешт

Відділ розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області завершив розслідування та скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням 30-річного жителя м. Івано-Франківська у вчиненні кримінальних правопорушень,

Порушення передбачені за ч. 3 ст. 190, ч. 4 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчиненому повторно, у великих та особливо великих розмірах). Інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Мешканець Івано-Франківська з метою заволодіння чужим майном шляхом обману під приводом розвитку свого бізнесу, пов’язаного із купівлею та продажем нафтопродуктів, у травні 2018 року у протизаконний спосіб заволодів грошовими коштами іншого жителя Івано-Франківська в сумі 12 495 доларів США та 2000 євро.

Окрім цього, на початку червня 2018 року він під приводом продажу талонів на пальне заволодів грошовими коштами жителя м. Івано-Франківська в сумі 400 000 грн. та жителя м. Чернівці в сумі 400 000 грн.

Також правоохоронці встановили, що в лютому 2016 року підозрюваний, увійшовши в довіру до приватного підприємця, шахрайським способом заволодів його грошовими коштами в сумі 18 500 дол. США.
Також на початку червня 2018 року діючи повторно, під приводом продажу талонів на пальне, шляхом обману заволодів грошовими коштами в сумі 780 000 грн.

В ході досудового розслідування слідчим суддею за клопотанням слідчого, погодженим прокурором прокуратури Івано-Франківської області, підозрюваному у вчиненні тяжких та особливо тяжких злочинів було обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту з покладенням відповідних обов’язків.

Нагадаємо, що на Прикарпаті взяли під варту агресивного таксиста, який жорстоко побив пасажира.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...