Мед Атлант

У Коломиї батько тікає від аліментів у 450 грн. на місяць: його шукатиме поліція

З 2013 року коломиянин ухиляється від спати аліментів на дитину у розмірі 450 грн. щомісяця. Сума боргу уже досягла 18 тис. грн.

26 березня Коломийський міськрайонний суд розглянув подання головного державного виконавця Коломийського міськрайонного відділу державної виконавчої служби про примусовий привід боржника.

Як ідеться у судовій ухвалі, боржник злісно ухиляється від виконання рішення суду, оскільки йому неодноразово надсилались виклики в Коломийський МРВ ДВС, однак останній відмовляється від отримання поштової кореспонденції з відділу ДВС, конверти повертаються із відміткою відділення зв’язку «від отримання відмовився».

Борг по аліментах станом на 01.03.2019 року становить 18 714 грн. «За місцем проживання боржника 10 травня 2018 року, 23 жовтня 2018 року, 10 січня 2019 року надсилалися виклики, однак, боржник до державного виконавця за вимогою не з’явився, рішення не виконав та не повідомив про вжиті для виконання рішення суду заходи». Отож суд ухвалив, «застосувати до боржника примусовий привід до головного державного виконавця Коломийського міськрайонного відділу державної виконавчої служби». Копію ухвали направили до Коломийського ВП ГУНП для виконання.

Читайте також: батьківська жорстокість: тато щосили зіштовхнув зі сходів 6-річну доньку. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...