Мед Атлант

На Верховинщині побилися вчителі: відкрито кримінальне провадження

Нещодавно, 30 серпня, на Верховинщині в селі Ільці побилися вчителі.

Людмила Магнич колишня директорка школа, а зараз вчителька християнської етики, зараз знаходиться в лікарні після пережитого стресу. Її побила колега Марія Сухарчук.

В той день вони зібрали педагогічну раду за участі нової директорки Любові Шкрібляк. Людмила Магнич тоді образила свою колегу, але пізніше в кабінеті психолога вибачался перед нею.

Коли ми вже порозумілися, то в кабінет зайшла пані Сухарчук та Шкрібляк. На той момент я не знала, що кабінет тимчасово передали у користування Любові Шкрібляк. Я зрозуміла, що маю швидко покинути кабінет. Як тільки я відчинила двері, Марія Сухарчук вдарила мене в плече, а оскільки вона набагато вища та здоровіша за мене, то від сили удару я ще вдарилась сильно головою до одвірку, – каже Людмила Магнич.

Спілкуватися з журналістами пані Сухарчук відмовилась. Директорка школа виявилась донькою пані Сухарчук.

У поліції за фактом побиття Людмили Магнич відкрили кримінальне провадження.

Детальніше у сюжеті: UA: КАРПАТИ

Ільцівська учителька, яку побила її колега, вдруге у лікарні

Під час зйомки сюжету про побиття педагога в Ільцях, що на Верховинщині, Марія Сухарчук, учителька географії, викликала поліцію, звинувативши журналістів Суспільного у тому, що вони без дозволу здійснюють відеозйомку та заважають проводити заняття. За словами потерпілої Людмили Магнич, саме вона її і вдарила. Правоохоронці на місці з’ясували, з якою метою кореспонденти UA: КАРПАТИ приїхали у школу.Такий вчинок жінки не зупинив знімальну групу Суспільного. Про усі деталі конфлікту дивіться у сюжеті, а ми нагадуємо, що перешкоджання журналістській діяльності карається за 171 статтею Кримінального кодексу України

Опубліковано UA: Карпати Четвер, 26 вересня 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...