Мед Атлант

Колишньому директору облагролісу не віддали у керівництво Дністровський ландшафтний парк

Сьогодні, 24 березня, розпочалося 2 пленарне засідання 13 сесії Івано-Франківської обласної ради.

Депутати розглянули проект рішення “Про призначення директора обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича”.

На це питання доповів Даниш Василь – начальник управління об`єктами спільної власності територіальних громад області, передає МІСТО.

Комісія рекомендувала призначити на посаду директора ландшафтного парку Ігоря Шумегу, колишнього керівника облагролісу. 

Фото “Правда.if.ua”

Декілька депутатів висловили свою думку щодо кандидатури Ігоря Шумеги. Зокрема, негативно відреагувала голова фракції ВОЛЯ в облраді Ольга Галабала.

“Я знаю про інші кандидатури, питання: чому ми не даємо шанс людям розвивати підприємство, людям, які справді хочуть це робити. Натомість висуваємо на посаду Шумегу, який “завалив” агролісогосподарське підприємство. Парк носить ім’я нашого Героя. Спекулювання – це призначати на таку посаду людину, яка недостойна цього”, – висловилась Ольга Галабала.

Ігор Шумега розповів про плани, запровадження щодо майбутнього розвитку “Дністровського регіонального ландшафтного парку імені Сергія Дідича”. Також заперечив слова Ольги Галабали , що попереднє його керівництво було ніяким.

Оскільки, більшість депутататів виступили проти кандидатури Ігоря Шумеги, то тільки 16 з 75 проголосували “За”. Таким чином, рішення не прийняте і комісія буде розглядати інші кандидатури на цю посаду. Олександр Сич зазначив, що  подавав свою кандидатуру ще Ковтун Михайло, але вона поступила вже після того, як комісія визначилась.

Читайте також: Головний лікар Прикарпаття очолив обласну екстрену медичну допомогу ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...