Мед Атлант

Делегація членів Івано-Франківської торгово-промислової палати відвідала міжнародну виставку “CONEXPO-CON/AGG 2017”

7-11 березня 2017 року делегація членів Івано-Франківської торгово-промислової палати відвідала міжнародну виставку “CONEXPO-CON/AGG 2017”, яка кожних три роки відбувається в місті Лас-Вегас (США).

 Це наймаштабніша виставка новітніх технологій та інновацій в будівництві, обладнанні, продукції та послугах для будівельної та видобувної промисловості. На ній були представлені більш ніж 2400 компаній зі всього світу, що представляють основні напрямки будівельної галузі, такі як виробництво асфальту і дорожнього покриття, видобування каменю для будівництва, обладнання для земляних робіт, вантажоперевезення, підземне будівництво тощо, інформує МІСТО
Під час візиту було проведено і ряд зустрічей та переговорів з найбільшими виробниками будівельної техніки стосовно можливої співпраці та виходу на українські ринки.
 
В ході зустрічей були досягнуті попередні домовленості щодо відкриття представництв в Україні кількох компаній. Наступною виставкою, яку відвідає делегація торгово-промислової палати буде «HD EXPO» ( Лас Вегас, США) для представників готельного бізнесу, яка відбудеться в травні 2017 року.
 
Читайте також: Руслан Марцінків відвідав Третій Європейський конгрес у Польщі. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...