Мед Атлант

На вихідних у Франківську відбулось свято “Міс клубів-2017”

24 березня 2017 року в дитячо-юнацькому центрі по вулиці Сахарова відбулося свято краси і грації “Міс Клубів – 2017”, у якому змагалися тринадцять юних панянок з дитячо-юнацьких клубів міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання, передає МІСТО за інформацією Івано-Франківського Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою.

Дівчата дефілювали у сукнях з елементами національного строю у конкурсі “Я – україночка”, цікаво розповідали про себе у другому конкурсному випробуванні “Знайомтеся – це я!”, знаходили відповіді на ситуації у конкурсі “Загадкова ромашка”. У конкурсі “Кіно проба” кожна з учасниць приміряла на себе образ відомої особистості, серед яких були Роксолана, Ольга Фреймут, Тіна Кароль, Ольга Полякова, Монатік, Катерина Осадча, Мері Попінс та інші.

Дівчата майстерно справилися з випробуваннями і кожній учасниці було присвоєно титул. За підсумками журі, у складі якого були директор Центру Леся Зваричук, методист ІМЦ Дмитро Скиданчук, суддя міжнародної категорії Олег Гулій, титул “Міс клубів – 2017” та корону виборола Фернюк Тетяна з дитячо-юнацького клубу “Ринг”.

У перервах між конкурсами лунали музичні вітання від юних артистів: Ірини Антоняк, Лілії Хільчук, Олександра Фербея, Анжеліки Буслі, Христини Соляник, Юлії Гошоватюк з вокальної школи “Crystal Voice” (керівник Ірина Шабан). Танцювальні композиції виконали вихованці з танцювальних колективів “Смайл” (керівник Вікторія Семенюк), “Лібра” (керівник Лілія Глива) та “Арт данс” (керівники Сергій та Наталія Дехтяр).

Ведучими свята були члени дитячо-юнацької адміністрації Стецюк Аня, Прунько Діана, Стефанів Марина, Ломей Андрій та Білоус Святослав.

Всі учасниці конкурсу були нагороджені призами, оригінальними дипломами і солодощами від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Читайте також: Навчання по-європейськи: Прикарпатський університет відвідали професори з Познанського університету. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...