Мед Атлант

Проблеми велосипедистів – це і наші проблеми, – інспектор патрульної поліції Богдан Настич

29 березня в івано-франківському громадському ресторані “Urban Space” відбулась зустріч патрульних з велосипедистами  та мешканцями міста.

Зустріч організували в рамках програми “Стала Мобільність” захід платформа “Тепле Місто”, передає МІСТО.

Спілкування патрульних з велосипедистами відбувалось у форматі “питання-відповідь”. Під час зустрічі обговорили питання, що турбують велосипедистів та мешканців міста. Зокрема, поспілкувались щодо інфраструктурних рішень,  правил пересування, поведінки на дорозі та щодо знаків, які суперечать правилам дорожнього руху.

Я вважаю, що таке спілкування є дуже важливим і потрібним для нашого суспільства, адже велосипедисти є такими ж учасниками дорожнього руху, як автомібілісти“, – зазначила т.в.о. начальника відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську Христина Максимчак.

Один із патрульних відзначив про те, що зафіксовано за рік 30 ДТП за участі велосипедистів, і всі вони були потерпілі. Патрульні пообіцяли вирішити усі питання, що турбують велосипедистів та при наступній зустрічі їх обговорити.

Проблеми велосипедистів – це і наші проблеми“, – зауважив інспектор патрульної поліції Богдан Настич.

На зустрічі прозвучала пропозиція щодо створення групи у соцмережі для обговорення питань між велосипедистами та патрульними

Читайте також: На Прикарпатті відкрили фотовиставку “Добровольчий батальйон ОУН: два роки війни”. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...