Мед Атлант

На Прикарпатті поліція викрила незаконне видобування піщано-гравійної суміші. ФОТО

Вчора, 29 березня, правоохоронці спільно із працівниками місцевої прокуратури виявили два автомобілі, водії яких здійснювали незаконний видобуток та перевезення піщано-гравійної суміші.

Отримавши повідомлення про вказані незаконні дії, поліцейські спільно із працівниками прокуратури виїхали на місце події та задокументували факт порушення. Видобували суміш водії автомобілів марки «КамАЗ» та навантажувача-ескаватора із русла річки «Прут», що в с. Спас Коломийського району. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-служби Нацполіції Івано-Франківської області.

Транспортні засоби було вилучено та поміщено на майданчик тимчасового утримання Коломийського ВП. Відповідно до законодавства, піщано-гравійна суміш відноситься до корисних копалин державного значення, тож такі дії є кримінально-карними. Особами, які займалися видобутком та перевезенням гравію, як встановила поліція, є троє жителів одного із ближніх сіл.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення згідно ч.2 ст.240 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони або використання надр, а також корисних копалин загальнодержавного значення). Триває досудове розслідування.

Читайте також: Сирійські хакери на сайті Бурштинської міської ради залишили повідомлення для світу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...