Мед Атлант

Суд через самовільний ремонт тротуару: відповідач має намір подати зустрічний позов

Сьогодні, 30 березня, в Івано-Франківському міському суді розпочався розгляд справи щодо зобов’язання від міської влади облаштувати тротуар по всій вулиці проживання відповідача Мирослави Мунакати.

Нагадаємо, що зі скаргами до міської ради звернулись деякі сусіди, які обурені фактом, що Мирослава Семенівна відремонтувала тротуар лише біля свого будинку, передає кореспондент МІСТА. Отож, міська рада вирішила втрутитись і зобов’язати Мирославу Семенівну відремонтувати тротуар ще раз за власний кошт, оскільки «кут схилу тротуару є більшим 20 градусів».

Адвокат Мирослави Мунакати зауважила, що її підзахисна має намір подати зустрічний позов до суду.

Наша позиція негативна, бо позов є необґрунтований. Вулиця Нова є у жахливому стані, мешканці неодноразово звертались до міської ради про ремонт доріг. Зараз тротуар має не відповідний кут нахилу. Але я не технічний спеціаліст. Ця проблема існує досить давно, а міська рада не реагувала на жодне прохання громадян відремонтувати. Моя підзахисна зробила тротуар, щоб хоч якось можна було пройти. Наразі є намір подати зустрічний позов. Позивач у даному позові не надав обґрунтованих доказів. Ми маємо намір подати позов про відшкодування тих коштів, які Мирослава витратила на відремонтування тротуару. Якщо ми програємо суд, то будемо звертатись до суду вищої інстанції“, – зазначила адвокат відповідача Юлія Широких.

Свідок Федоришин Мирослав з калушського району зі сторони відповідача: Читайте також: На Прикарпатті судитимуть крадія, який “чистив” автомобілі на гірськолижному курорті

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...