Мед Атлант

Вперше у 2017 році чотирьом сім’ям учасників АТО урочисто вручили квартири. ВІДЕОСЮЖЕТ

Сьогодні, 30 березня, чотирьом сім’ям учасників АТО з Івано-Франківщини вручили документи на квартири.

Нове житло бійці і їх сім’ї отримають згідно програми “Житло воїнам АТО”. Додамо, що програма діє з липня 2016 року. Минулого року завдяки програмі квартири отримали 27 сімей, інформує МІСТО.

Сьогодні ж, перед врученням документів, голова міської Асоціації учасників АТО Василь Андріїв наголосив, що проект діє виключно на засадах Асоціації. У проекті незадіяні кошти з міського чи обласного бюджету.

Вручили документи справедливо, бо обирали з-поміж тих, хто чекав у черзі давно, каже голова міської Асоціації учасників АТО:

“Ми ставимо за мету справедливо розподілити ці квадратні метри між тими, хто насправді найбільше цього потребує і немає змоги самостійно забезпечувати сім’ю. Це ті люди, які втратили або здоров’я на війні, або їх фінансовий стан не дозволяє заощаджувати і придбати своє омріяне житло”.

Василь Андріїв додав, що на захід запросили бійців, але ніхто й не здогадується, що уже із зали вийде з документами на квартиру.

Відтак, квартири отримали:

Володимир Макар – боєць-афганець, інвалід 3 групи. Чекав на квартиру з 1989 року. Сьогодні мрія здійснилась – отримав документи на 2-кімнатну квартиру.

Петро Соломка – боєць 80-ої бригади. Зараз франківець в АТО. Документи на 2-кімнатну квартиру отримала дружина – Леся Соломка.

Петро Абрамик – боєць 80-ої бригади. Виховує сина-інваліда. Документи отримав на 2-кімнатну квартиру.

Богдан Фреїшин – боєць, який отримав документи на 1-кімнатну квартиру. Його дружина стала волонтеркою. Подружжя має дитину, але не мали власного житла.

МІСТО інформує, що даний проект “Житло воїнам АТО” змінить свою назву  і буде реалізований у новому житлово-будівельному кооперативі учасників АТО “Соціум”. Детальніше про новий соціальний проект читайте і дивіться згодом на нашому сайті.

/Головне фото: “Галка”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...