Мед Атлант

Поширення регбі на Прикарпатті виходить за межі обласного центру. ФОТО

Федерація регбі Івано-Франківської області приділяє велику увагу для розвитку та поширення цього виду спорту у регіоні.

 

Минулого року у чемпіонаті України вперше взяла участь команда дівчат до шістнадцяти років, а цього року організований осередок регбі в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу, про це повідомили МІСТУ у Департаменті молодіжної політики і спорту.
Наступним кроком федерації стало створення дитячої команди за межами обласного центру. З ініціативи вчителя фізичної культури Підгірської ЗШ, голови методичного об’єднання Богородчанського району Віктора Богдановича Стасюка  проведено ряд показових ігор, тренувальних занять.

Звичайно, що обласні юні регбісти були сильнішими у всіх компонентах гри. Незважаючи на це, місцеві школярі отримали великий урок регбі і висловили бажання і надалі вдосконалюватись у новій і маловідомій грі.
Запам`ятається майбутнім регбістам і знайомство з Безнощуком Любомиром, який напередодні повернувся з останніх навчально-тренувальних зборів юніорської збірної України з регбі, за результатами яких потрапив до складу збірної України, яка 06 квітня проведе свій стартовий матч чемпіонату Європи у Франції.
На пам`ять про цю подію від Федерації регбі Івано-Франківської області підгірським школярам було передано комплект тренувальної форми.

Читайте також: ПЛЕЙ-ОФФ. 1/4 ФІНАЛУ. «ЛОКОМОТИВ» «УРАГАН»  2:1. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...