Мед Атлант

Олександр Косенко на ЧЄ-2018 викликав одразу четверо гравців з івано-франківського “Урагану”

З Івано-Франківського футзального клубу “Ураган” на чемпіонат Європи поїдуть четверо гравців: Петро Шотурма, Ігор Корсун, Михайло Зварич і Сергій Коваль.

8-11 квітня в київському Палаці спорту пройдуть матчі в групі “C” Основного раунду кваліфікації чемпіонату Європи-2018. За путівки до фінальної частини Євро, яка пройде в Любляні, поведуть боротьбу збірні України, Бельгії, Чорногорії та Хорватії.

В рамках підготовки до цих відповідальних матчів збірна України 3 квітня в Києві розпочала короткостроковий збір, на який головний тренер збірної Олександр Косенко викликав 15 футболістів, серед яких найбільше представництво – одразу четверо гравців з івано-франківського “Урагану”, пише МІСТО за інформацією прес-служби АФУ.

Склад національної збірної України:

Воротарі: Євген Іваняк (“Діна”, Росія), Кирило Ципун (“Продексім”), Дмитро Литвиненко (“Локомотив”);

Універсали: Сергій Журба, Сергій Чепорнюк (обидва – “ХІТ”), Михайло Грицина, Микола Грицина (обидва – “Енергія”), Микола Білоцерківець, Дмитро Бондар (обидва – “Локомотив”), Петро Шотурма, Ігор Корсун, Михайло Зварич, Сергій Коваль (усі – “Ураган”), Олександр Педяш (“Сокіл”), Володимир Разуванов (“Прогрес”, Росія).

Читайте також: ПЛЕЙ-ОФФ. 1/4 ФІНАЛУ. «ЛОКОМОТИВ» «УРАГАН» 2:1. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...