Мед Атлант

Як захистити своїх дітей від ДТП: поліціянти запрошують дошкільнят та їхніх батьків повторити правила безпечної поведінки на дорозі

Патрульна поліція запрошує дошкільнят та їхніх батьків повторити правила безпечної поведінки.

Патрульна поліція Івано-Франківська та Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області запрошує дошкільнят, дітей молодшого шкільного віку та їхніх батьків разом повторити Правила дорожнього руху.

Сьогодні, 9 квітня о 14 годині на дитячому майданчику Патрульна поліція організує навчання у формі гри – дітям розкажуть про дорожні знаки та правильну поведінку на дорозі. Буде службовий автомобіль та можливість поспілкуватися з патрульними.

Про це повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук прес-серкетар Патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак, інформує МІСТО.

“У зв’язку зі збільшенням кількості виявлених за кермом нетверезих водіїв та ДТП з потерпілими, надзвичайно актуально, не лише знати правила руху та дотримуватися їх, а й бути обережним на дорозі. Для того, щоб діти правильно переходили дорогу та були уважні, САД і Івано-Франківській області підтримала ідею вивчення ПДР ще з дитсадків. Біля ТРЦ “Велес” неподалік дитячого майданчика (Вовчинецька, 225А) нанесено дорожню розмітку для дітей – пішохідний перехід, осьові лінії.,” – пише Микола Гурак.

Наприкінці зустрічі її учасникам подарують спеціальну поліцейську абетку, під час вивчення якої дошкільнята засвоюватимуть ПДР.

 

Читайте також: У Франківську п’яний водій вчинив ДТП. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...