Мед Атлант

Чого не вистачило до чемпіонства: срібна призерка ЧЄ Ілона Семків розповіла про змагання. ФОТО

Сьогодні, 10 квітня  у приміщенні Івано-Франківської ОДА відбулася зустріч зі срібною призеркою чемпіонату Європи з вільної боротьби Ілоною Семків.

Нагадаємо, минулого тижня Ілона привезла срібну нагороду, інформує МІСТО.

“Ми спортивна громадськість міста. Наших героїв люди мають знати в обличчя. Вероніка Івасюк є учасницею Олімпійської ігор, а Ілона Семків скоро буде.” – стверджено розповів начальника управління спорту Івано-Франківської ОДА Орест Оклієвич.

“Щоб досягти таких спортивних результатів необхідні постійні тренування та здорове харчування. Мені не вистачило до чемпіонства, того, що я трошки розслабилась на перших секундах і віддала 6 балів, а потім відігравалася” – розповіла Ілона Семків.

“Не вистачило до золотої медалі об’єктивної оцінки суддів, бо фінальна сутичка була з росіянкою. Спочатку перемога була на нашій стороні, але росіяни подали протест і судді віддали перемогу їм. Проте було видно, що російських спортсменів судді витягують. Зараз готуємось до чемпіонату Європи в Сербії. Найголовніше, щоб не було травм,” – підвів підсумки тренер спортсменки Максим Кравчеко.

“Успіх Ілони – це закономірно, бо вона завжди перемагає. Ілона одна з лідерів збірної. Надіємося, що надалі вона буде привозити золоті медалі. До слова, зараз закінчується чемпіонат серед юніорів в манежі коледжу фізичного виховання. Франківські спортсмени показали хороші результати. По чоловіках виграли змагання Артем Джелема, Гуцуляк Роман, виборов срібло та норматив МС – Євген Добовий. Сьогодні буде боротися Христина Береза,” – зазначив голова Івано-Франківської федерації вільної боротьби Едуард Прощук.

Нагадаємо, що 7-10 квітня відбувається чемпіонат України серед юніорів та юніорок 1997-1999 року народження.

Прощук Едуард запросив всіх уболівальників вільної боротьби на останній фінальний день, який відбудеться сьогодні.

Читайте також: Калушанка стала чемпіонкою Європи з вільної боротьби. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...