Мед Атлант

Олімпійська надія Прикарпаття: коломийська спортсменка буде представляти Україну в Токіо. ФОТО

Сьогодні, 10 квітня,  у приміщенні Івано-Франківської ОДА відбулася зустріч зі срібною призеркою чемпіонату Європи з важкої атлетики Веронікою Івасюк.

Нагадаємо, Вероніка Івасюк у складі Олімпійської збірної України приймала участь в Іграх ХХХІ Олімпіади 2016 року у Ріо-де-Жанейро (Бразилія), передає МІСТО.

“Я виступала в Хорватії, впринципі, на що була готова, те й підняла. І чемпіонат був по дорослих. Думаю у майбутньому буду боротись за золото. В подальшому треба готуватись до чемпіонату Європи і чемпіонату Світу в Америці,” – розповіла про змагання Вероніка Івасюк.

“Була віра, що Вероніка має приїхати з медаллю. До першого місця не вистачило підходів, але вона зробила все, що могла.  Все  в майбутньому, бо ми ще юніори. Її на подіум добре виходити, бо вона висока. Але якби вона ще набрала вагу, то ми б отримали потрібний результат, – зауважив тренер  Микола Чабан.

“Вероніка  – це спортсмен вищої майстерності. Ми поставили ставки і  хочемо, щоб в  Токіо на Олімпійських іграх, вона представляла нашу область і Україну, зокрема,” – розповів Орест Оклієвич.

Читайте також: Дівчина з Коломиї стала призеркою чемпіонату Європи з важкої атлетики

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...