Мед Атлант

Бажання жити – набагато сильніше за бажання щось мати. Мар’яні Гавриляк з Франківська потрібна допомога у боротьбі з раком. РЕКВІЗИТИ

30-річна Мар’яна Гавриляк продовжує боротися з хворобою – раком грудей. Зараз молодій мамі потрібна фінансова допомога, щоб прокапати препарат Герцептин. Тому жінка вкотре просить небайдужих допомогти.

Нагадаємо, 28 серпня в Управлінні патрульної поліції в м. Івано-Франківську повідомили, що 30-річна інспектор відділу моніторингу Мар’яна Гавриляк захворіла на рак грудей.

Мар’яна Гавриляк працювала у патрульній поліції Івано-Франківська, але уже влітку дізналася про недугу. Тоді, тай зараз, небайдужі допомогли Мар’яні зібрати кошти на хіміотерапії, а потім і на операцію. За це молода мама щиро вдячна. Все ж жінка здаватися не збирається, бо є для кого жити – Мар’яна виховує 3-річного сина Гліба.

Фото УПП в м. Івано-Франківську

Довідково про пройдений етап лікування Мар’яною Гавриляк:
Щодо лікування, то спочатку Мар’яні зробили чотири хіміотерапії, потім ще одну хімію Таксол/ Герцептин. Уже 6 хімію не робили – жінці на премедикації стало погано, тому вирішили одразу оперувати (Ред. – 260 тис грн). При операції повністю видалили дві молочні залози, поставили інпланти. Також робили розріз під рукою, щоб перевірити, чи не пошкоджені лімфатичні вузли. Після цього видалили сигнальний лімфатичний вузол, тому тепер у жінки проблеми з рукою, яка постійно болить. На щастя, вони виявилися здоровими.
Курс хіміотерапії уже позаду. Адже, до операції жінка пройшла п’ять хіміотерапій, а після операції – чотири. Та це ще не все. Молода мама має прийняти вісімнадцять Герцептинів. Станом на сьогодні жінка готується до сьомого Герцептину, який мають ввести 2 травня. Цей препарат капають один раз на три тижні, вартість однієї ін’єкції – 50 тис грн.

Фото з Фейсбук Мар`яни Гавриляк

Вчора, 11 квітня, Мар`яна Гавриляк написала у Фейсбук, що перебуває в лікарні у Києві. Мар`яні вчора прокапали 6 курс Герцептину. Перед тим два тижні лікувалася у Чернівцях – у жінки проблеми з серцем та рукою. Також Мар`яна розповіла чутливу історію про онкохворих хлопчика та дівчинку, закликавши допомагати таким людям.

“І знову капаю Герцептин, але це вже можна жити. Два тижня в лікарні в Чернівцях лікую серце і свою руку, яка страшенно набрякла, болить і не дає мені нічого робити (((

Перед тим, як поїхати додому на вихідні, я заходила до свого онкотерапевта, а до неї прийшов такий гарний хлопчик, років 10, у нього все дуже серйозно по онкології з печінкою, він прийшов попрощатись зі своїм лікарем, бо виїжджав на Київ. Їде туди, можливо, лікарі ще там дадуть йому якусь надію на життя. Ви б бачили його оченята, сповнені віри і величезного бажання жити. Це жахливо, коли тобі говорять, що в тебе рак, а тобі так хочеться ще пожити. Бажання жити- набагато сильніше за бажання мати нову машину, чи новий Айфон, чи нові туфлі на Великдень і коли дивишся на таких діток, серце розривається і ти потім ще довго не можеш забути той погляд.

Я перепостила пост про дівчину Олю з Чернівців. Я особисто з нею не знайома, але від початку її захворювання слідкую за її записами в Інстаграм, молюся за неї і дуже вірю, що вона житиме. Їй зробили уже 11 хіміотерапій і поки що без позитивного результату і їй також необхідні кошти на лікування. Така красива, молода, у неї ще все попереду…..

У одного мого хорошого знайомого є одна хороша звичка, він вирішив для себе, що кожного дня він буде скидувати 50 грн для однієї онкохворої людини і якщо всі ми будемо такими свідомими, то разом ми врятуємо багатьох людей. В Україні багато людей, які потребуть допомоги, але є і ті, які можуть допомогти. Тішить те, що ми ще не втратили тієї людяності, а це означає, що і у всіх нас все буде гаразд“, – йдеться у повідомленні жінки.

Фото з Фейсбук Мар`яни Гавриляк:

Волонтер Денис Бондарчук-Грита в офіційній спільноті на підтримку хворої повідомив про самопочуття Мар’яни станом на сьогодні, 12 квітня. Також чоловік закликав у переддень Великодніх свят допомогти молодій мамі.

“Доброго дня усім благодійникам.
Новини про нашу молоду матусю (12.04.2017).

Вчора Мар’яні прокапали чергову дозу Герцептину (фото про використання коштів на препарат додаються), почуває себе нормально. Хоча присутнє головокружіння, тиск та важке дихання після капання, але не настільки критично як це було після хіміотерапії. “Завтра проснуся і буду себе почувати добре )))”, – каже Мар’янка. Останні два тижні дівчина перебувала в Чернівцях, де проходила курс лікування, пов’язаного з серцем, в місцевій лікарні. Після даного курсу почуває себе набагато краще, оскільки зменшились приступи задишки і тахикардії. А ось рука турбує Мар’яну найбільше. Щоденні масажі, уколи, пресомасаж, бандажування і гімнастику. Проте чомусь нічого не допомагає.

А ось, що розповіла Мар’янка Гавриляк про самопочуття:
“Рука дальше набрякла і болить. Часом такий стан, що не відчуваю пальців руки. Робили УЗД молочної залози, в одній груді є рідина, але її не багато і вона має розсмоктатися. Також збільшений лімфатичний вузол. Я дуже хвилювалася, щоб це знову не був рецидив. Але мій хірург заспокоїв і пояснив, що це скоріш за все через лімфостазу руки.”

Дорогі наші друзі-благодійники! Вкотре звертаємося до Вас з проханням фінансової підтримки. Крок за кроком, разом з Вами кожних три тижні ми долаємо бар’єр у розмірі 50 тис грн, так необхідних на придбання Герцептину. Залишилось ще 12 крапельниць. Прохання допомогти, підтримати Мар’яну Гавриляк в переддень Великого світлого свята!!!”, – йдеться у повідомленні волонтера.

Фото з офіційної спільноти:

Мар`яна не сподівалась, що лікування затягнеться на тривалий період. Зараз у хворої коштів на наступний Герцептин немає:
Щоправда, Мар’яна Гавриляк не приховує радості  – її не звільнили з роботи. Адже до Управління патрульної поліції в м. Івано-Франківську надійшов лист про непрацездатність жінки. Також хворій оформили інвалідність, відповідно у поліції працювати не можна. Але Мар`яну взяли на роботу у патрульну поліцію на вільнонайману посаду. За це молода мама щиро вдячна.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку
4731 2127 0154 9148

Pay Pal:

[email protected]
(Контактна особа – Natalie Kurpel-Dosaeva)

GoFundMe: www.gofundme.com/2mb8v2yc

Офіційна група: www.facebook.com/groups/765853763517606

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...