Мед Атлант

На Прикарпатті поліція буде забезпечувати порядок під час Великодніх свят. ФОТО

За дотриманням публічного порядку на території Івано-Франківщини у Великодні дні стежитимуть майже 2 тисячі правоохоронців та представників громадських формувань.

На Великдень в області проводитимуться святкові відправи в 981 храмах, розташованих в 729 містах та селах. Прогнозують, що у них візьмуть участь понад півмільйона громадян.

Про це повідомили в  Управлінні превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області, пише МІСТО.

Як повідомив т.в.о. начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області полковник поліції Андрій Прусак, до охорони публічної безпеки та порядку у період проведення масових заходів, пов’язаних зі святкуванням Великодня, окрім працівників відділів та відділень поліції області, також залучать військовослужбовці Національної гвардії та Управління патрульної поліції м. Івано-Франківськ.

Зокрема, під час Великодніх богослужінь біля храмів у населених пунктах Прикарпаття нестимуть службу близько 1300 поліцейських та їх громадських помічників.

Крім того, для оперативного та належного реагування на звернення і повідомлення прикарпатців та гостей краю на святковий період створено 35 посилених слідчо-оперативних груп поліції.

Водночас правоохоронці сподіваються на традиційну толерантність мешканців Прикарпаття і їх правосвідомість. Бажають усім радісних святкувань, без прикрих випадків.

 Читайте також: Поліція закликає прикарпатців уберегти свої оселі від злодіїв у святкові дні. ВІДЕО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...