Мед Атлант

Заради благодійності франківські волонтери і пластуни продаватимуть власноруч зроблені писанки

Благодійники вирішили самостійно здійснити розпис писанок і продати їх задля закупівлі матеріалів для творчих занять з дітьми в Залучанському будинку інтернаті.

Придбати писанки можна в Пластовій домівці на вул. Павлика 10. Мінімальна ціна писанки 20грн. Всі кошти підуть на потребу для творчих занять з дітками в Залучанському будинку інтернаті, інформує МІСТО з посиланням на допис франківця Ігоря Романчука у соціальній мережі Фейсбук.

Слід зазначити, що у Залучанському інтернаті виховуються  розумово-відсталі, хворі на ДЦП, діти-сироти, напівсиріти, та позбавлені батьківського піклування.

Пластунка Оксанка Яцьківська розповідає: “Багато волонтерів, організацій кожного разу відвідують даний інтернат. Минулого року ми уже організовували таку благодійну акцію, тоді за виручені кошти ми придбали ліки. Цього року знов багато людей долучились до розпису писанок, зокрема, волонтери розписали більше 80 писанок. Окрім того, пластуни з нагоди 105-тої річниці складання першої пластової присяги планують  виготовити і передати 105 писанок для даної доброї справи”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...