Мед Атлант

Центр Івано-Франківська перекриють на три дні

Відповідно до розпорядження міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа з 15 по 17 квітня у центральній частині міста обмежать рух транспорту.

Зокрема, в’їзд транспортних засобів заблокують на межі вулиць: Галицька – Бельведерська, Грушевського – Вагилевича, Грушевського – Л. Курбаса, Мельничука, 1.

Право в’їзду в центральну частину міста матимуть:

– спеціальний автотранспорт зі службовими державними номерними знаками під час виконання прямих службових обов’язків (прокуратура, МВС, СБУ, пожежна охорона, швидка медична допомога, аварійний спеціалізований транспорт міських комунальних служб);

– транспортні засоби організаторів масових заходів при наявності відповідного розпорядження міського голови для виконання технічних заходів і на час виконання таких заходів;

– мешканці, які проживають на вул. Мельничука, Вірменська, Шеремети, Шпитальна, Л. Курбаса, Л.Українки, Сотника Мартинця, Старозамкова, Тринітарська, пл. Ринок, пл. Шептицького, а також окремих ділянок вулиць: Галицька, від вул. Бельведерської до вул. Дністровської та ділянки вулиці Грушевського від вулиці Сотника Мартинця до вулиці Вагилевича на підставі пред’явлення паспорта з пропискою на даних вулицях (в межах вулиць).

Нагадаємо, про перекриття центру міста міський голова повідомив ще 11 квітня. Про це Руслан Марцінків сказав на щотижневій оперативній нараді. Мер вважає, що краще нехай ніхто не заїжджає, ніж має бути у стані сп’яніння і при цьому влаштує інцидент.

Читайте також: На вулиці Шевченка з’явились дві нові ковані скульптури. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...