Мед Атлант

У Франківську відбулись профілактичні бесіди із студентами щодо ведення здорового способу життя. ФОТО

У Франківську відбулась зустріч між студентами та представниками громадських організацій з метою популяризації здорового способу життя.

11 квітня представники громадської організації “ВОЛНА” спільно з працівниками відділу молодіжної політики відвідали навчальні заклади для проведення інформаційно-профілактичних лекцій.

На зустрічі студентам розповіли про негативні явища у молодіжному середовищі, наслідки вживання підлітками алкоголю, тютюнопаління та наркотичних засобів, пише МІСТО за інформацією офіційного сайту Івано-Франківська.

Тренер-консультант з хімічної залежності детально розповів про причини та наслідки вживання алкогольних та наркотичних речовин. Найбільше підлітків вразили конкретні випадки, про які розповів представник організації.

Працівник відділу молодіжної політики Ольга Мельникова розповіла юнакам та дівчатам про те, як важливо вести здоровий спосіб життя та стати активною, суспільно-корисною людиною. Також Ольга розповіла про Програму протидії вживання алкогольних та тютюнових виробів неповнолітніми та формування навичок здорового способу життя на 2017-2020 роки.

Читайте також: Молитовні чування для молоді відбудуться в одній із церков Франківська

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...