Мед Атлант

Прикарпаття отримало гуманітарну допомогу з Німеччини. ФОТО

20 квітня у м. Тисмениця відбулася урочиста передача гуманітарної допомоги  з Німеччини для учасників АТО та медичних закладів.

Під час урочистої події до пам’ятника Борцям за волю України поклали квіти. Також відбулась прес-конференція учасників флешмобу “Радибер-Тисмениця”. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.

Ми даємо нашим друзям, родичам, всім людям в Україні підтримку. Ми не можемо залишити на самоті народ України, який проявив свою громадську позицію. Наша солідарність полягає, з одного боку, у прояві політичної прихильності, а з іншого боку, в активній матеріальній допомозі“, – наголосив представник Бундестагу Франк Тіслер.

Голова спілки громадської організації «Україна – це Європа» Курт Зімхен зазначив, що попередньо у Німеччині вони попросили всіх учасників поїздки в межах своїх можливостей зібрати та організувати перевезення гуманітарної допомоги, розіслали листи, та не отримували на них жодних відмов.

“Ми зібрали багато допомоги, для того щоб люди, які були поранені у зоні АТО, мали можливість отримати якісну медичну допомогу”, – зауважив Курт Зімхен.

Додамо, що в рамках події Тисмениччина отримала стоматологічний кабінет з обладнанням та меблями, перев’язочні матеріали, засоби реабілітації для Першого добровільного мобільного шпиталю імені Пирогова, інвалідні крісла, ролатори, ходунці, одяг, посуд, дитячі іграшки та інше.

Читайте також: Студентка франківського вишу стала призером всеукраїнської олімпіади з дисципліни “Фінансовий менеджмент” 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...