Мед Атлант

Христина Соловій поспілкувалась з іванофранківцями з нагоди сольного концерту. ФОТО

Сьогодні, 22 квітня, в Івано-Франківську Христина Соловій провела прес-конференцію з нагоди сольного концерту, який відбудеться сьогодні о 19 годині в Івано-Франківському драмтеатрі ім. І.Франка.

Христина Соловій, співачка, учасниця шоу “Голос країни”, виступить сьогодні з програмою “Жива вода”, а також заспіває декілька нових пісень, які увійдуть до нового альбому, передає кореспондент МІСТА.

Я приїхала до Івано-Франківська вдруге. Сьогодні під час концерту буде багато сюрпризів, перш за все, нові пісні. Також виконаю одну красиву буковинську пісню. Я планую зробити такі пісні про кожен регіон України“, – відзначила Христина.

Під час прес-конференції співачка розповіла, що у неї невелике коло друзів, в основному спілкується зі своїми музикантами та продюсерами. Також зауважила, що до проекту “Голос країни” зі Святославом Вакарчуком знайома не була, тільки захоплювалась його творчістю і дуже зраділа, коли дізналась, що він буде суддею в шоу.

Христина Соловій висловила свою думку щодо Євробачення, зокрема, зазначила, що вважає цей конкурс політичним і участь в ньому приймати б не хотіла.

Це шоу для сильних вокалістів, в мене дещо інший інструмент, яким я “заманюю” людей на концерти. Як правило, на Євробаченні контент має дуже малий стосунок до музики“, – каже Христина.

Співачка також поділилась своїми планами на майбутнє, враженнями від концертів та сподіваннями від Івано-Франківська.

Незважаючи на те, що моя музика не має розважального характеру, людям подобається, я отримую багато енергії, навіть не втомлююсь після концерту. Сподіваюсь, що в Івано-Франківську буде так само, або навіть краще“, – розповіла Христина.

Читайте також: В Івано-Франківську відкрили мистецький фестиваль “Французька весна”. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...