Мед Атлант

Переможцем “Голосу країни” став 33-річний священик Олександр Клименко. ВІДЕО

За звання кращого вокаліста країни на шоу “Голос країни 7” боролися Інгрет Костенко з команди Потапа і Олександр Клименко з команди Тіни Кароль.

Переможця у прямому ефірі визначали глядачі шляхом телефонного і смс-голосування. Ним став 33-річний священик Олександр Клименко, який є батьком чотирьох дітей, передає МІСТО.

Оголошення переможця “Голос країни 7”:

Окрім гордого звання «голосу країни», Олександр Клименко отримав головний приз – пісню, тримісячну ротацію на радіо «Хіт ФМ», кліп і квартиру у Києві. Всі подарунки Клименко подарував своїй суперниці Інгрет Костенко, щоправда, крім квартири.

Олександр Клименко і Тіна Кароль у суперфіналі “Голос країни” з піснею “Твої гріхи”:

Нагадаємо, у мережі обговорювали приналежність Олександра Клименка до Московського патріархату. Напередодні фіналу ТСН.ua поспілкувався із отцем Олександром та дізнався його думку стосовно виступу на півфіналі та критики на його адресу.

“Що стосується церкви, у якій я служу, я у ній був з дитинства. Пішов в 7 років і потім став в цій церкві священиком. В цій церкві я відчув віру. Я не бачу у моєму служінні у храмі пропаганди заборонених в нашій країні речей. Мені християнство близьке саме тим, що воно достатньо вільне. Тут немає гуру, немає підкорення всьому і всім. Є вільне спілкування з Богом”, – відповів священик.

Олександр Клименко у суперфіналі з піснею “Мамина любов”:

Читайте також: На Прикарпатті встановлено рекорд України у номінації “Наймасовіше виконання гаївок”. ВІДЕО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...