Мед Атлант

З Прикарпаття на строкову військову службу у квітні буде призвано 240 юнаків

Сьогодні, 25 квітня, в Івано-Франківську на засіданні обласної призовної комісії обговорили хід призову юнаків області на строкову військову службу.

Військовий комісар обласного військового комісаріату полковник Володимир Ярмошук на засіданні повідомив, що відправка команд до військових частин Збройних сил, Національної гвардії та Державної спеціальної служби транспорту України проходить згідно плану у встановлені терміни. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.

За його інформацією на строкову військову службу у квітні буде призвано 240 юнаків з області (42 %). Організованіше призов проходить у Надвірнянському, Богородчанському та Тисменицькому районах.

Члени комісії заслухали інформацію представника головного управління Національної поліції в області щодо стану роботи з розшуку призовників, які ухиляються від явки на призовні комісії.

У вищі військові навчальні заклади та військові навчальні підрозділи вищих навчальних закладів відібрано більше сотні кандидатів з області.

Читайте також: Івано-Франківська прокуратура повернула ділянку на мільйони гривень 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...