Мед Атлант

З’явилася нова інформація про ДТП в Крихівцях, у якій постраждали батько і двоє дітей. ФОТО

ДТП з потерпілими сталася вчора, 24 квітня, у Крихівцях.

Аварія трапилася близько 21:30. Водій 1978 року народження, керуючи автомобілем «Фольксваген Гольф» не обрав безпечної швидкості руху, проявив неуважність, в результаті чого допустив зіткнення із автомобілем марки «Чері Кю Кю», який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Чері Кю Кю», громадянин 1981 року народження, отримав тілесні ушкодження у вигляді забою передньої черевної стінки, забою грудної клітки. Крім того, серед потерпілих – двоє дітей. Відтак, пасажир, громадянка 2004 року народження, отримала тілесні ушкодження у вигляді СГМ, забою грудного відділу хребта. Інша дитина, громадянка 2009 року народження, отримала тілесні ушкодження у вигляді СГМ, забою м’яких тканин голови. Про це інформує Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, передає МІСТО. Їх госпіталізовано.

У водіїв відібрано кров на дослідження з метою виявлення стану алкогольного сп’яніння.

Водій автомобіля марки «Фольксваген Гольф», за результатами медичного освідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську. У поліції кажуть, він відмовився у наркодиспансері пройти тест, а це прирівнюється до стану сп’яніння. Інспектори пояснили, що у порушника були явні ознаки алкогольного сп’яніння. За словами свідків – до 2 проміле у крові.

ФОТО: IF ○ DRIVERS

Читайте також: Поліцейські затримали підозрюваного, який до смерті побив франківця. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...