Мед Атлант

Керівник “Дому Сірка” прокоментувала заяву мера про будівництво притулку для тварин

Міська влада підписала угоду про співпрацю з благодійною організацією “Дім Сірка”  з приводу будівництва притулку для безпритульних тварин .

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у соціальній мережі Фейсбук повідомив, що під будівництво виділили  землю площею 40 ар на території Івано-Франківського лісгоспу. За інформацією мера, міська влада профінансує будівельні роботи приміщень та загорожу території. Утримання закладу візьме на себе благодійна організація та окремі спонсори.

Дану ситуацію кореспонденту МІСТА прокоментувала керівник БО “Дім Сірка” Наталія Когут:

“Так, ми дійсно підписали з міською владою угоду, за якою для притулку мають закупити будівельні матеріали і паркан. Нам виділили для цього 200 тисяч гривень. Проте подальше утримання 300 собак, транспортування їхніх вольєрів та інших речей з села Загвіздя у Підлісся, в якому тепер знаходитиметься притулок, відбуватиметься за рахунок коштів благодійників.  Все це коштуватиме значно більшу суму”.

Окрім того, Наталія Когут повідомила, що деякі мешканці села Підлісся виступають проти будівництва притулку. Тому волонтери проситимуть міську владу надати охорону, щоб не пошкодили майно житла для тварин.

Читайте також: Мистецтво об’єднує, – у Франківську розповіли про організацію фестивалю “Карпатський простір”

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...