Мед Атлант

Водій легковика, який загинув у жахливій ДТП на Коломийщині, керував напідпитку. ФОТО

17 квітня між селами Мишин та Стопчатів, що на Коломийщині, трапилася смертельна ДТП.

В аварії зіткнулися автобус та легковик. Як повідомили у поліції, у результаті ДТП четверо людей загинули, а вісім – постраждали.

Фото: ГУ НП в Івано-Франківській області

Пригода викликала резонанс як у місцевих ЗМІ, так і в соціальних мережах. Згодом були призначені судово-медичні, медико-криміналістичні та інженерно-транспортні експертизи. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Ред. – порушення правил безпеки дорожнього руху). Наразі відомо, що водій автомобіля “Рено Меган Сценік”, який загинув на місці пригоди, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомив журналістам МІСТА начальник відділу розслідувань ДТП СУ ГУ НП в Івано-Франківській області Віталій Івонюк. Щодо водія автобуса, то він знаходився тверезий за кермом.

Основна причина ДТП – виїзд “Рено Меган Сценік” на смугу зустрічного руху. Експертизи ще проводяться, але в даному випадку виїзд буде пов ‘язаний з станом алкогольного сп’яніння і перевищенням швидкості”, – каже Віталій Івонюк.

Слідчі дії досі тривають. Найімовірніше, кримінальне провадження закриють у зв’язку зі смертю винуватця аварії, але для цього потрібні результати всіх експертиз. Після цього прийматиметься рішення під процесуальним керівництвом прокуратури.

Читайте також: 19-річна дівчина, яка загинула у жахливій ДТП на Коломийщині, була єдиною дитиною у сім’ї. ФОТО

У поліції розповіли про резонансну ДТП, у якій четверо людей загинули, а вісім – у лікарні. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...