Мед Атлант

У Франківську відбудеться свято краси і моди “Star Face of the Season s`s 2017”

12 травня в Івано-Франківську відбудеться “StarfaceoftheSeasons`s 2017”

Сьогодні засновник та генеральний директор Центру краси та моди «StarFaceFamily» Олександр Грабовський , проектний директор  Ольга Галушка і маркетинг-директор Петро Кочержук провели прес-конференцію, присвячену майбутній події “StarfaceoftheSeasons`s 2017”.

“В Івано-Франківську є багато хороших дизайнерів, безліч людей, особливо серед дівчат, які прагнуть гарно виглядати. Конкурсів краси і модних показів в нашому місті теж чимало. Питання якості – це те, що  заставило нас зробити такий захід. Ми хочемо поєднати в одне модний конкурс з конкурсом краси і виступами артистів.  Тому це якісний час дозвілля для франківців, які прийдуть на захід”, – розповідає Олександр Грабовський

 

12 травня франківці матимуть можливість побувати на показах дизайнерів, послухати гурт “Franko Band”, стати учасниками розіграшу призів та відвідати афтепаті в ресторані “Біле і Чорне”.

Організатори додають, що головною місією для них є  розвиток дівчат, які беруть участь в заході:

“Протягом 2 місяців ми стараємось забезпечити їх всім необхідним для всебічного розвитку. Проводимо майстер-клас по догляду за обличчям, заняття по етикету, хореографії, фото і відеопозування”.

На святі хочуть представити справжню естетичну красу жінки, леді.

Після участі у заході дівчата матимуть можливість підписати контракт з «StarFaceFamily» і  в подальшому співпрацювати з організаторами як з  модельним агенством.

Читайте також: До Дня міста презентують нову пісню та кліп про Івано-Франківськ. ФОТО 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...