Мед Атлант

У Галичі майстер обікрав господаря, у якого робив ремонт

У Галичі майстер з підсобного приміщення господарства, в якому робив ремонт, викрав металевий швелер та металевий двотавр.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 43-річний місцевий мешканець, який уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУНП Івано-Франківської області.

Як з’ясували, потерпілий винайняв чоловіка для проведення ремонтних робіт у господарстві та дав йому ключі від господарських приміщень. Тож злодійкуватий майстер скористався нагодою та коли вдома нікого не було, проник до підсобного приміщення звідки вчинив крадіжку металевого швелера та металевого двотавра.

Викрадене зберігав у себе вдома з метою здати на металобрухт, але його діям завадили працівники поліції.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Читайте також: В Івано-Франківському гуртожитку 19-річний студент наніс своєму сусіду ножові поранення 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...