Мед Атлант

Прикарпатські депутати хочуть, щоб списане медичне обладнання фотофіксувалося

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

Депутати розглянули питання “Про надання дозволу на списання медичного обладнання Комунальному закладу “Прикарпатський клінічний онкологічний центр”.

Заступник директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Микола Стовбан розповів, яке медичне обладнання вони мають на меті списати, але не надав фото, інформує кореспондент МІСТА.

Відтак, депутат обласної ради Олександр Левицький зауважив, що хотів би бачити фотофіксацію приладів, інвентарні номери, щоб зрозуміти, в якому стані апарати та чи співпадають номери. Депутати підтвердили, що вже неодноразово рекомендували при підготовці таких проектів рішень додавати фото обладнання, яке будуть списувати.

“Я колись показував вам, як списували прилад в одному закладі, де не було номерів”, – зазначив Левицький.

За словами  Миколи Стовбана фотофіксація вимогами не передбачена, але додав, що до сесії її нададуть. Члени комісії проголосували за це питання.

Читайте також: Нас цікавить не витратити побільше грошей, а зробити якісну дорогу, – Олександр Левицький

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...